top of page

Cégünkről

Az ALFA Készház Kft. kizárólag szigorúan ellenőrzött körülmények között, teljes magasságban legyártott külső falakból, válaszfalakból és tetőelemekből álló épületeket épít építtetői igények alapján.

 

Az elemeket osztrák gyárban ideális körülmények között gyártják le és az építkezés helyszínére kiszállítva a már előzetesen elkészített alapon (vasbeton lemez / födémlemez) szerelnek össze.  Akár már a gyárban beszerelésre kerülhetnek a külső nyílászárók és előkészítik a villanyszerelést is.

Gyártóüzemben csak gondosan kezelt európai faüzemben műszárított fenyőanyagot építenek a falszerkezetbe, folyamatos minőségellenőrzést végeznek, a termékről tanúsítványt bocsátanak ki.

A magas fokú minőségnek köszönhetően a falak akár több száz évig is megőrizhetik szerkezetüket.

Az A, A+, vagy akár a passzívház értékek minimális plusz költség ráfordítással elérhetők.

Európa nyugati részén nagyon kedvelt és elismert építési technológia a környezetbarát építés, a gyors, pontos, precíz kivitelezés és az energiatakarékos fenntarthatóság miatt.

Építkezés lépésről lépésre...

 

A házépítés menete fázisokra bontva:

  1. Tervezési szakasz

  2. Tereprendezés, alapozási munkák

  3. Szerkezetkész állapot

  4. Kulcsrakész ház és házátadás

Az alábbiakban ezeket a munkafázisokat mutatjuk meg lépésről lépésre:

 

Tervezési szakasz

Az otthon megteremtése mindig az építésszel és kivitelezővel való konzultációval kezdődik, mely során megvalósítjuk az igényeket és egyedi elképzeléseket.

20201112_140155.jpg

Tereprendezés és alapozási munkák

Az alapok kiásását és esetlegesen pince építését követően elkészül a vasbetpn alaplemez, ami a fogadószint is lesz egyben.

Szerkezetkész állapot

A fogadószintre daruzással behelyezik a kamionon érkező nagypaneles fal-, födém- és tetőszerkezeteket. Egy családiház akár egy nap alatt is megépülhet szerkezetkészen.

Kulcsrakész állapot
és házátadás

A befejező munkálatok, burkolatok az ügyfél által megálmodott színekben és anyagokban készülnek el szakképzett, precíz és  tapasztalt csapataink által.

Garancia a minőségre

15 éves Bien Zenker Hungária Kft.-nél eltöltött építőipari múlttal és tapasztalattal rendelkező értékesítő, tervező és kivitelező csapat áll rendelkezésére az eddig megszokott és elvárt minőségben.

Mészáros László

Ügyvezető

"A fa szeretete és megmunkálása már a Soproni Egyetem faipari szakán folytatott tanulmányom alatt kezdődött és végig kísérte eddigi pályafutásomat. A készházépítést 1995-ben kezdtem Németországban, ott tanultam meg a pontos, precíz munkavégzést, ami a könnyűszerkezetes házaknál elengedhetetlen követelmény.

1998-től az Osztrák tulajdonú Bien Zenker Gmbh. Magyarországi leányvállalat építésvezetőjeként több száz családi ház építését irányítottam és felügyeltem országszerte.

Kiváló tapasztalattal, gyakorlattal és motiváltsággal most az ALFA készház Kft. vezetőjeként állok az építtetők rendelkezésére. Célom, hogy jó szervezéssel és egy megbízható, igényes kivitelezői csapat koordinálásával tökéletes otthonok épüljenek."

Tulcsik Andrea

Értékesítési vezető

"Egy kereskedelmi bank befektetési tanácsadójaként megtanultam, hogy az emberek bizalmát megnyerni fontos dolog. 16 év üzletkötői tapasztalattal, de új kihívásokra várva 2007-től sikeres építési tanácsadóként dolgoztam a Bien Zenker Kft-nél.

Az ALFA Készház Kft.-nél nyújtott munkám során mindig arra törekszem, hogy megmutassam ügyfeleinknek: a jobb minőség hosszútávon kifizetődik és a befektetés megtérül. Fontos, hogy ne csak maguknak, hanem gyermekeiknek, unokáiknak is építsük házunkat - ez viszont csak jó minőségű alapanyagok és eszközök felhasználásával és képzett szakemberek korrekt munkájával lehetséges."


 

Marosvölgyi Gyula

Vezető tervező építész

"Több nagyvállalatnál és a Műszaki egyetemen eltöltött tervezői múltam után 2001-től a Bien Zenker Kft. alkalmazásában könnyűszerkezetes házak tervezésével foglalkoztam. Műszaki ember lévén hamar megéreztem a favázszerkezetes házakban rejlő lehetőségeket és pártoltam a jövő energiatakarékos építési technológiáját.

Építészeként nagy öröm egy családnak megtervezni, kialakítani azt az igényeikre szabott otthont, ahol mindennapjaikat fogják eltölteni majd későbbi éveik során. Célom, hogy tapasztalt szakemberként a család igényeit megismerve a számukra legtökéletesebb otthont tervezzem meg, mely ötvözi a minőséget az elképzeléseikkel."

Tervezze meg velünk álmai otthonát,
keressen fel minket még ma!

 
bottom of page